psiholog-psihoterapie-patricia-amaricai

Termeni si condiții de utilizare a website-ului

Bine ați venit pe website-ul oficial al Amaricăi Maria-Patricia – Cabinet Individual de Psihologie. Vă rugăm să citiți cu mare atenție și să înțelegeți termenii și condițiile de mai jos înainte de a utiliza website-ul nostru.

Site

Acest website este proprietatea Amaricăi Maria-Patricia – Cabinet Individual de Psihologie, cabinet înregistrat în România la Colegiul Psihologilor cu certificat nr 967 din 13.12.2020, cu cod de inregistrare 1CJ9845 și cu sediul social în România. Conținutul publicat (inclusiv sigla și imaginile) al acestui website este proprietatea Amaricăi Maria-Patricia – Cabinet Individual de Psihologie, care își rezervă, de asemenea, și dreptul asociat bazei de date a acestui website. Toate drepturile sunt rezervate.

Acceptare termeni și condiții

Prin accesarea acestui website sunteți de acord cu următorii termeni și următoarele condiții, fără alte restricții, și cu avertismentul de copyright care se găsește la adresa: https://www.patriciaamaricăi.ro/. Dacă nu sunteți de acord cu unul din punctele descrise mai jos, nu puteti utiliza acest site în nici un fel. Vârsta minimă de utilizare a acestui website este restricționată persoanelor sub 18 ani, vârstă minimă legală în România. Considerăm că utilizarea site-ului, logarea și accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si condiții, cu toate consecințele care decurg din acceptarea acestora.
Nu declarăm și nu garantăm:
– Acuratețea sau caracterul complet al materialelor publicate pe acest website
– Disponibilitatea acestui website sau operarea acestuia fără erori sau întreruperi
– Compatibilitatea acestui website cu sistemul de operare si software-ul de pe computerul dumneavostră.

Servicii

Siteul nostru va pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte. Site-ul https://patriciaamaricai.ro vă pune la dispoziție o gamă de servicii psihologice.

Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obținerea de informatii psihologice. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisă.

Introducere

Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului https://patriciaamaricai.ro de către potentialii vizitatori sau clienti. Accesând si navigând pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrisi în continuare.

Drepturile asupra conținutului site-ului

Amaricăi Maria-Patricia – Cabinet Individual de Psihologie nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicatiilor software .

Amaricăi Maria-Patricia – Cabinet Individual de Psihologie deține drepturi complete si depline asupra titlului de proprietate si prin aceasta toate drepturile de autor si cele brevetate. Nu aveti dreptul sa redistribuiti, vindeti, decompilati, dezasamblati aplicatia software într-o forma perceptibila de catre oameni.

Toate informatiile conținute în acest site sunt proprietatea Amaricăi Maria-Patricia – Cabinet Individual de Psihologie , care îsi rezerva dreptul de a modifica continutul și/sau structura site-ului în orice moment si fără nici o informare prealabilă.

Întregul continut al site-ului https://patriciaamaricai.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de Amaricăi Maria-Patricia – Cabinet Individual de Psihologie. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului în orice scop fara confirmarea scrisa din partea Amaricăi Maria-Patricia – Cabinet Individual de Psihologie.

Accesul si utilizarea paginii https://patriciaamaricai.ro sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare în cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia.

Informatiile prezente pe https://patriciaamaricai.ro sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina. Puteti copia si tipari continutul paginii https://www.patriciaamaricai.ro/ pentru folosinta dumneavoastra personala, fara intentii comerciale. În orice alte situatii, continutul https://www.patriciaamaricai.ro/ nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezentanților https://www.patriciaamaricai.ro/.

Neangajarea răspunderii

Continutul informatiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor Amaricăi Maria-Patricia – Cabinet Individual de Psihologie, care nu va acorda nici o garantie referitoare la:

– evitarea utilizarii anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;

– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

– inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel, Amaricăi Maria-Patricia – Cabinet Individual de Psihologie nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau. Toate informatiile prezentate pe site cu privire la produsele https://patriciaamaricai.ro, preturi, informatii, campanii si promotii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din continutul site-ului https://patriciaamaricai.ro nu poate constitui o oferta ferma de a contracta si nu poate angaja raspunderea Amaricăi Maria-Patricia – Cabinet Individual de Psihologie în lipsa unor acorduri ulterioare.

Continutul paginii web https://patriciaamaricai.ro, a informatiilor si a altor materiale prezentate de comunitatea https://patriciaamaricai.ro nu reprezinta o consultatie juridica în sensul Legii nr. 51/1995. GDPR este un set de reguli bazat pe principii complexe, care este deschis la interpretare si cotine, de asemenea, numeroase domenii în care statele membre sunt invitate sa intervina. În prezent exista foarte putine îndrumari cu privire la implementarea GDPR si este posibil ca Autoritatile de Supraveghere sa aiba puncte de vedere diferite fata de cele exprimate în acest șablon. În ciuda eforturilor noastre de a oferi cele mai bune servicii, nu putem anticipa cu exactitate modul în care Autoritatea de Supraveghere sau instanțele de judecata vor interpreta Regulamentul.

https://patriciaamaricai.ro nu face nicio declaratie, promisiune sau garantie cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului continut, al îndrumarilor si a consultantei, nu îsi asuma nicio obligatie de rezultat sau diligenta fata de nicio persoana, exclud în mod expres si neaga raspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizarii continutului.

Obiectivul conținutului site-ului

Amaricăi Maria-Patricia – Cabinet Individual de Psihologie nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigură ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugata sa contacteze Amaricăi Maria-Patricia – Cabinet Individual de Psihologie prin unul din mijloacele afisate la secțiunea de contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilitatii serviciului sau produsului în cauza cât si asupra conditiilor contractuale, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

Informații personale

Când prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.

Natura informatiilor solicitate se refera în special la date personale (nume, adresă de e-mail), modul în care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile Amaricăi Maria-Patricia – Cabinet Individual de Psihologie, dar poate include si alte informatii aflate în strânsa legatura cu utilizarea serviciilor și/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si întrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări și prelucrări electronice.

Legătura cu alte site-uri

Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de Amaricăi Maria-Patricia – Cabinet Individual de Psihologie utile în legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

Amaricăi Maria-Patricia – Cabinet Individual de Psihologie nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

Informații oferite prin intermediul site-ului

Orice persoana care viziteaza site-ul https://patriciaamaricai.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site îsi manifesta acordul în mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre Amaricăi Maria-Patricia – Cabinet Individual de Psihologie; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; solutionarea de catre Amaricăi Maria-Patricia – Cabinet Individual de Psihologie a cererilor, întrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea secțiunea de contact din site); alte activitati întreprinse de Amaricăi Maria-Patricia – Cabinet Individual de Psihologie si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

Confidențialitatea informațiilor

Amaricăi Maria-Patricia – Cabinet Individual de Psihologie va păstra confidentialitatea acestor informatii.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pentru orice nelamurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii contact din site.